Bezpečnost informací a udržitelný rozvoj - konference (Praha, 18.6.2013)

11.6.2013

Bezpečnost informací a udržitelný rozvoj - konference (Praha, 18.6.2013) ASKON je stálým partnerem konferencí zaměřených na oblast bezpečnosti pořádaných nakladatelstvím Sdělovací technika.

Akce se koná v úterý 18. června 2013 od 9 hodin v konferenčním centru KC City (Praha 4 - Pankrác).

 

Rychlý technologický vývoj a ekonomické změny nutí státní správu k outsourcingu různých kapacit do velkých společností a soukromých podnikatelských subjektů. Díky tomuto trendu se citlivé informace dostávají do rukou různých skupin i jednotlivců.
Protože všechny systémy jsou propojeny, může jejich napadení poškodit nejen počítače a data, ale také narušit obranné systémy tím, že usnadní neautorizovaným subjektům proniknout do těchto zařízení.
Telekomunikační systémy jsou dnes plně digitalizovány a přístupné prostřednictvím IP sítí a představují proto slabá místa z hlediska bezpečnosti.
Konference je zaměřena na aktuální problematiku bezpečnosti tohoto kyberprostoru v kontextu zajištění udržitelného rozvoje naší společnosti.

V programu konference naleznete také přednášku "Bezpečný cloud - šifrování a silná autentizace", kterou přednese technický konzultant naší společnosti Ing. Petr Slaba.

Podrobnější informace, agendu konference, možnost přihlášení účastníků a propozice naleznete ZDE


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024

Použití obsahu těchto webových stránek je podmíněno souhlasem společnosti ASKON International.