Bezpečnost virtuálního prostředí - seminář (Praha, 20.6.2013)

10.6.2013

Bezpečnost virtuálního prostředí - seminář (Praha, 20.6.2013) Náš technologický partner Actinet pořádá za účasti zástupců firmy SafeNet velmi zajímavý bezpečnostní seminář.

Kdy: čtvrtek 20. června 2013 od 9 do 12 hodin
Kde: Hotel EXPO, Za elektrárnou 412/3, Praha 7
Jak: vstup na seminář je bezplatný. Podmínkou je včasná registrace na mve@actinet.cz. Více informací o akci naleznete ZDE.

Seminář určený především pro technické pracovníky, správce IT a vedoucí IT oddělení zahájí vystoupení pana Ondřeje Valenta, regionálního zástupce společnosti SafeNet, na téma "Šifrování jako služba IT".

V následujících dvou přednáškách seznámí pan Marko Bobinac, technický specialista SafeNet, účastníky semináře nejprve s vyspělým řešením pro ochranu virtuálních prostředí a dále s řešením pro ochranu síťových sdílených úložišť (tyto přednášky udou v angličtině).

Představujeme technologického partnera:
Společnost Actinet Informační systémy s.r.o. je předním dodavatelem komplexních řešení v oblasti bezpečnosti informačních technologií v České republice a na Slovensku. Za dobu svého působení získala řadu významných zákazníků v oblasti bankovnictví, pojišťovnictví, telekomunikací, energetiky, automobilového průmyslu a pod.

Společnost se plně soustřeďuje na oblast bezpečnostních technologií a služeb v oblasti bezpečnosti, což jí umožnilo vybudovat tým špičkových odborníků na bezpečnostní problematiku a dodávat nejen samotné produkty, ale především služby, které pokrývají všechny fáze úspěšného nasazení bezpečnostních řešení od vyhodnocení bezpečnostní situace klienta přes návrh řešení, jeho realizaci a dlouhodobou správu až po monitoring.


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024

Použití obsahu těchto webových stránek je podmíněno souhlasem společnosti ASKON International.